Donald Trump, omul care obişnuia să facă haz de gafele repetate ale preşedintelui Joe Biden, retras din cursă în faţa îngrijorărilor legate de capacităţile sale mintale şi fizice, a devenit la rândul său victima unei confuzii care va da muniţie taberei democrate - se pare că l-a confundat pe fostul primar din San Francisco (şi iubit al Kamalei Harris în anii 1990) Willie Brown cu fostul guvernator al Californiei Jerry Brown, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-una dintre digresiunile sale clasice presărate cu anecdote, Donald Trump a povestit joi, într-o rară conferinţă de presă, cum a scăpat de moarte în timpul aterizării de urgenţă a unui elicopter în care se afla cu Willie Brown, pe care susţine că îl cunoaşte "destul de bine" şi care i-a spus apoi "lucruri teribile" despre Kamala Harris.

Fostul primar din San Francisco, care are acum 90 de ani, a reacţionat în cotidianul local: "Dacă aş fi fost într-un elicopter cu Trump, aţi fi ştiut despre asta", a spus el, precizând că nu ar fi vrut să fie într-un elicopter cu fostul preşedinte.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Unii susţin că Donald Trump l-ar fi confundat cu fostul guvernator al Californiei Jerry Brown, cu care a mers cu elicopterul în 2018 în oraşul Paradise, devastat de incendii.

"A fost o călătorie animată, dar o aterizare sigură", a declarat fostul guvernator democrat pentru The Washington Post, adăugând că actuala vicepreşedintă şi candidată a democraţilor la alegerile prezidenţiale, Kamala Harris, nu a fost un subiect de discuţie la momentul respectiv. Succesorul lui Jerry Brown, Gavin Newsom, care a fost de asemenea la bordul respectivului zbor, a confirmat aceste declaraţii.

În vizibilă pierdere de imagine şi atenţie, Donald Trump a convocat joi o conferinţă de presă - un eveniment rar - în care a atacat-o pe Kamala Harris şi a continuat să spună lucruri fără bază în realitate.

CITEȘTE ȘI Dacă va fi ales, Donald Trump vrea să aibă un cuvânt de spus în politica monetară a băncii centrale. Alte declaraţii ale fostului preşedinte făcute într-o rară conferinţă de presă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.