Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan consideră drept ”îngrijorătoare” ”perspectiva unui conflict direct între NATO şi Rusia”, citat joi de agenţia oficială turcă de presă Anadolu, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Perspectiva unui război direct între NATO şi Rusia este îngrijorătoare”, a declarat şeful statului turc, care participă la un summit al NATO la Washington.

NATO, reunită într-un summit de marţi şi până joi în capitala Americii, în prezenţa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a decis să consolideze ajutorul Ucrainei prin trimiterea de avioane de luptă de tiop F-16 şi baterii de apărare antiaeriană.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Kremlinul a acuzat NATO că este ”direct implicată” în Războiul din Ucraina şi a ameninţat că are în vedere ”măsuri” de ”contracrare” a acestei amennţări ”grave”.

Ankara s-a ţinut la o echidistanţă de Moscova şi Kiev de la lansarea invaziei Ucranei de către Rusia în februarie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.