„Dembargo"-ul de la Hollywood privind donaţiile politice a luat sfârşit, deoarece principalii colectori de fonduri şi celebrităţi, de la rapperiţa Cardi B la câştigătoarea premiului Oscar Jamie Lee Curtis şi producătoarea de televiziune Shonda Rhimes, au sprijinit-o pe Kamala Harris ca viitoare candidată democrată la preşedinţia SUA, anunţă Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Uşurarea şi entuziasmul s-au răspândit în Los Angeles, capitala mondială a filmului şi a televiziunii şi o sursă importantă de fonduri pentru campania democraţilor, în urma deciziei preşedintelui Joe Biden de a-şi încheia duminică campania de realegere

. Producătorul serialului „Lost”, Damon Lindelof, a declarat că a oprit ceea ce el a numit „Dembargo”, un apel adresat susţinătorilor de la Hollywood să nu mai doneze bani democraţilor după prestaţia dezastruoasă a lui Biden la dezbaterea din iunie. Lindelof, scriind pe Instagram, a declarat că a simţit „o uşurare profundă, recunoştinţă ... şi apoi, pentru prima dată, un entuziasm autentic pentru alegerile viitoare” după retragerea lui Biden. ”Este suficient să spun că DEMBARGO este ridicat. Şi aici. Noi. GOOOOOOOOOOO!” a adăugat Lindelof.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Sunt cu ea”, a scris pe X actorul Bradley Whitford, care a interpretat un angajat fictiv al Casei Albe în serialul TV «The West Wing», alături de o fotografie cu el însuşi cu braţul în jurul lui Harris.

Curtis, recent premiată cu Oscar pentru „Everything Everywhere All At Once”, a declarat că susţine decizia lui Biden de a o susţine pe Harris. Cântăreaţa Barbra Streisand a declarat că Harris „va continua munca lui Joe Biden şi va fi un preşedinte excelent”.

Sherry Bebitch Jeffe, analist politic şi co-gazdă a podcastului „Inside Golden State Politics”, a declarat că se aşteaptă ca Harris să primească un sprijin financiar puternic de la Hollywood. Unul dintre motive este că soţul ei, fostul avocat din domeniul divertismentului Doug Emhoff, „este foarte apreciat şi respectat” în industrie. „Porţile se vor deschide”, a spus ea.

Hollywood-ul este adesea descris ca un „bancomat pentru democraţi”.

O strângere de fonduri organizată în iunie de actorii George Clooney şi Julia Roberts a strâns peste 30 de milioane de dolari în ceea ce campania lui Biden a declarat că a fost cea mai mare strângere de fonduri democrată din istorie. Dar, după prestaţia slabă a lui Biden la dezbaterea prezidenţială din 27 iunie împotriva candidatului republican Donald Trump, Clooney şi alţii i-au cerut public preşedintelui să îşi încheie campania. Un reprezentant al lui Clooney nu a răspuns luni la o cerere de comentarii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.