Peste 20 de persoane au fost rănite în incendiul unei roţi mari, la un festival de muzică, în oraşul german Leipzig (est), anunţă poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit sâmbătă seara, imediat după ora locală 21.00 (22.00, ora României), şi a cauzat ”incendierea a două nacele” ale atarcţiei, a declarat AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

Incendiul a fost controlat rapid de către pompieri, însă patru persoane au suferit arsuri, iar o persoană a fost răniită într-o cădere, potrivit acestuia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Restul răniţilor - ”18 în total” - au inhalat fum de la incendiu.

În afară de utilizatori, membri ai forţelor de poliţie şi pompieri au fost răniţi în cursul intervenţiei, potrivit purtătorului de cuvânt.

În fotografii publicate de către presă apare un fum negru şi dens care iese din două nacele în flăcări, în partea de sus a roţii.

”Toate personale au fost transportate la spitale în apropiere, iar elicoptere de salvare au intervenit”, a anunţat purtătorul de cuvânt.

Highfield Festival, care se desfăşoară în perioada 16-18 august, pe malul Lacului Störmthaler See, în apropiere de Leipzig, este un festival de muzică rock şi pop la care iau parte zeci de mii de persoane.

În programul din acest an s-au aflat cântereţul american Macklemore, grupul britanic The Cooks sau grupul american punk Rise Against. 

Presa scrie că spectacolele s-au relaut sâmbătă seara, după incendiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.