Taifunul Yagi şi alunecările de teren şi inundaţiile pe care le-a provocat au ucis cel puţin 24 de persoane şi au rănit alte 299 în nordul Vietnamului în acest weekend, a declarat guvernul, în timp ce autorităţile au avertizat luni că sunt de aşteptat şi mai multe inundaţii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Taifunul a fost cea mai puternică furtună din Asia din acest an şi a ajuns pe coasta de nord-est a ţării sâmbătă.

Alimentarea cu energie electrică şi telecomunicaţiile sunt întrerupte în mai multe părţi ale ţării, în special în Quang Ninh şi Haiphong, a precizat guvernul într-o declaraţie emisă duminică seara târziu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Agenţia meteorologică a avertizat luni cu privire la mai multe inundaţii şi alunecări de teren, menţionând că precipitaţiile au variat între 208 litri pe metru pătrat şi 433 litri pe metru pătrat în ultimele 24 de ore.

Într-un buletin separat, centrul naţional de hidrologie a declarat că riscurile de inundaţii sunt deosebit de ridicate în provinciile Lang Son, Cao Bang, Yen Bai şi Thai Ngyen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.