În timp ce Donald Trump a fost întâmpinat cu adulaţie în Milwaukee, preşedintele Biden a zburat spre Las Vegas, transmite BBC. El a declarat despre alegerea lui JD Vance de către Trump ca partener de cursă, că acesta este "o clonă a lui Trump în ceea ce priveşte problemele".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Înainte de a se îmbarca la Baza Andrews Air Force, Biden s-a îndreptat spre presă şi a petrecut un minut răspunzând la întrebări. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
Întrebat dacă are încredere în serviciile sale secrete, pe fondul întrebărilor privind eşecul de a-l proteja pe Trump, Biden a răspuns afirmativ: "Da, am încredere".
 
Referitor la alegerea lui JD Vance de către Trump ca partener de cursă, Biden l-a descris pe politicianul republican ca fiind "o clonă a lui Trump în ceea ce priveşte problemele".
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.