Sirenele de avertizare au sunat, miercuri, în capitala economică a Israelului, Tel Aviv, în timp ce o rachetă sol-sol a fost interceptată de sistemele de apărare aeriană, după ce a fost detectată venind din Liban, a afirmat armata israeliană, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nu există raportări privind pagube sau victime, iar armata a declarat că nu este nicio schimbare în instrucţiunile de apărare civilă pentru centrul Israelului.

Sirenele de avertizare au sunat şi în alte zone din centrul Israelului, inclusiv în oraşul Netanya.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Mişcarea Hezbollah din Liban, sprijinită de Iran, a lansat, în ultimele zile, sute de proiectile şi rachete spre Israel, după ce conflictul care durează de mai multe luni la graniţa cu sudul Libanului s-a intensificat brusc.

Armata israeliană a desfăşurat, în această săptămână, cele mai puternice atacuri aeriene din acest război, vizând lideri ai Hezbollah şi lovind sute de ţinte în interiorul Libanului, atacuri soldate cu moartea a peste 500 de persoane şi rănite a peste 1.800.

Marţi, un atac la Beirut l-a ucis pe comandantul Hezbollah Ibrahim Qubaisi, care conducea forţele grupării responsabile cu proiectilele şi rachetele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.