Un bărbat de 91 de ani a suferit, duminică, un atac de panică, în urma unui incendiu care a izbucnit la două gospodării învecinate din localitatea Olesesti, judeţul Iaşi. Pompierii au suplimentat numărul maşinilor, din cauza suprafeţei mari afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pompierii militari din cadrul Staţiei Panciu intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care se manifestă la construcţii, pe o suprafaţă de cca. 180 mp, în localitatea Olesesti,  comuna Tifesti.

”Din cauza suprafeţei mari afectate, s-a luat măsura suplimentarii forţelor de intervenţie cu încă un echipaj cu o autospecială de stins incendii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, care se manifestă cu violenţă,  generalizat, la mai multe anexe gospodăreşti din două proprietăţi învecinate”, anunţă ISU Vrancea.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Sursa citată a precizat că un bărbat, în vârstă de 91 ani, a suferit un atac de panică. Acesta a primit asistenţă medicala la faţa locului, din partea echipajului SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Cauza şi împrejurările care dus la producera evenimentului sunt în curs de stabilire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.