Patru persoane, inclusiv un copil, au fost rănite uşor după ce un autocar cu 59 de pasageri, înmatriculat în Bulgaria, s-a răsturnat pe Dn2, în apropierea localităţii Pufeşti, din judeţul Vrancea. Şoferul vehiculului ar fi adormit la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin apel 112, IPJ Vrancea a fost sesizat că, în jurul orei 05.10, pe DN2-E85, în afara localităţii Pufesti, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe o parte! Poliţiştii ajunşi la  faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirma, fiind vorba despre un autocar cu 59 persoane de naţionalitate bulgară!”, transmite IPJ Vrancea.

Toate persoanele au fost evacuate din autocar, din primele investigaţii fiind înregistrate 4 victime cu răni uşoare, trei adulţi şi un copil.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Din primele cercetări conducatorul autocarului se pare că a adormit la volan! Acesta a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind negativ”, precizează IPJ Vrancea.

Traficul este îngreunat şi se desfăşoară pe câte un singur fir pe sens.

”Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului”, anunţă IPJ Vrancea

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.