O valiză în care se afla cadavrul unui bărbat a fost descoperită de un localnic în vecinătatea unui drum din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui. Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili identitatea persoanei decedate şi modul în care s-a produs decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungeşti, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drum sătesc din Pungeşti, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interiorul caruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin”, anunţă IPJ Vaslui.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de la Poliţia Municipiului Vaslui, Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, coordonată de inspectorul şef al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Totodată, la faţa locului s-a deplasat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.
 
”În cauză, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia şi pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Vaslui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.