Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a urcat, miercuri, pe acoperişul unui bloc din Vaslui pentru a face reparaţii, a fost găsit în stop cardio-respirator şi cu arsuri solare. Soţia lui a fost cea care a cerut sprijinul autorităţilor, când a constatat că nu mai coboară. La ora transmiteri acestei ştiri, medicii îi fac manevre de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul s-a produs, miercuri, în municipiul Vaslui.

O femeie a cerut ajutor, după ce a constatat că soţul său, care a urcat pe acoperişul blocului nr. 350 pentru a face nişte reparaţii, nu mai coboară.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 ani căzut pe acoperiş. Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator.  Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

La faţa locului intervin pompierii cu o autospecială de căutare salvare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospecială echipată cu modul de salvare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.