Un tânăr de 24 de ani, jandarm, a fost găsit împuşcat în zona capului, cel mai probabil cu arma din dotare, în locuinţa sa situată chiar lângă Inspectoratul de Jandarmi Timişoara, unde acesta lucrează. El se află în stare gravă şi a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Timiş au precizat că jandarmul de 24 de ani, care a fost găsit împuşcat în zona capului, a fost declarat apt la ultima testare psihologică.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
”În data de 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofiţerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împuşcată în zona capului. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor şi o echipă de cercetare la faţa locului, fiind sesizat şi Parchetul Militar Timişoara de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara. La ultima testare psihologică, jandarmul în vârstă de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului”, a transmis IJJ Timiş.
 
Potrivit sursei citate, în prezent starea jandarmului e gravă.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Bărbatul ar fi trebuit să intre în tură luni dimineaţă, dar nu s-a prezentat la unitate. Colegii săi s-au alarmat şi au început să îl caute. 
 
Din primele date se pare că tânărul s-a rănit cu arma din dotare. O ambulanţă l-a preluat în stare critică şi l-a dus de urgenţă la spital.
 
Ancheta, în acest caz, a fost preluată de Parchetul Militar Timişoara. Anchetatorii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.