O maşină a lovit un sens giratoriu de pe DN 1, în judeţul Sibiu, şi s-a răsturnat. Doi bărbaţi au murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi una de stingere au intervenit de urgenţă pe DN 1 în zona localităţii Mohu la un grav accident rutier în care a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. Cele două persoane au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgenţă manevre de descarcerare”, a transmis ISU SIbiu. 

Sursa citată a rpecizat că una dintre persoane fiind în stop cardio-respirator, s-a aplicat de urgenţă protocolul de resuscitare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”În ciuda eforturilor făcute de salvatori ambele persoane au fost declarate decedate la locul accidentului. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 79 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa şi un bărbat de aproximativ 80 ani care nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a mai transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Braşov-Sibiu, la kilometrul 303, în afara localităţii Veştem, judeţul Sibiu, un autoturism a impactat un sens giratoriu şi s-a răsturnat pe partea carosabilă”, a transmis, luni, Centrul Infotrafic.

În urma accidentului, şoferul a murit, iar un pasager a fost rănit, fiind evaluat medical.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.