Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit, marţi după-amiază, pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de furtună. La Ploieşti, un arbore s-a prăbuşit peste un autoturism, iar lângă Ploieşti vântul a doborât un copac pe calea ferată, traficul feroviar fiind oprit. Un tren Regio a staţionat 106 minute, până la finalizarea intervenţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Circulaţia feroviară a fost redeschisă între staţiile Dâmbu şi Corlăteşti, iar trenul Regio 11483 a fost reînscris în trafic după o staţionare de 106 minute”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
FOTO: CFR SA
FOTO: CFR SA
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Şapte localităţi din judeţul Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, au fost afectate de o furtună puternică, din cauza căreia localnicii au primit mesaj de avertizare RO-ALERT. 
 
În Ploieşti, doi copaci au căzut pe carosabil şi unu peste un autoturism. În localitatea Corlăteşti, un arbore s-a prăbuşit pe linia ferată. Vijelia a doborât arbori şi în localităţile Cheia, Lapoş, Albeşti Paleologu, iar în comuna Gorgota un arbore a căzut peste firele de alimentare cu electricitate. De asemenea, în comuna Lacu Turcului un stâlp a căzut pe şosea. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Potrivit CFR SA, circulaţia feroviară este închisă între staţiile Dâmbu şi Corlăteşti, după ce un copac rupt de vijelie s-a prăbuşit pe linia de cale ferată, la intrare în Corlăteşti, km 6+500. 
 
Ca urmare, trenul Regio 11483 este oprit până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de pompierii ajunşi deja acolo.
 
Judeţul Prahova s-a aflat, marţi după-amiază, între orele 17:00 şi 18:00, sub avertizare cod portocaliu emis de meteorologi care au anunţat vijelie puternică, viteza vântului de 70-90 km/h, descărcări electrice, grindină, averse.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.