Trei persoane au murit şi cinci au fost rănite, marţi seară, după ce o maşină şi o autoutilitară au fost implicate într-un accident pe DN 6. Cinci răniţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 38 de ani, au fost transportaţi la spitale din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat. Alte cinci persoane, în vârstă de 14, 17, 19 şi 38 de ani au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spitale din Capitală”, a precizat ISU Giurgiu.

UPDATE: ”La data de 2 iulie a.c., ora 20.35, pe D.N.6, în afara localităţii Valea Plopilor, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism şi o autoutilitară. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, pentru o alta fiind efectuate manevre de resuscitare la faţa locului”, a transmis, marţis eară, IPJ Giurgiu. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Sursa citată a precizat că alte cinci persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”În acest moment, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a mai transmis Poliţia Ciurgiu. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia autovehiculelor este oprită temporar, pe ambele sensuri, pe DN 6, în zona localităţii Valea Plopilor, judeţul Giurgiu, pentru a permite desfăşurarea intervenţiei la locul producerii unei coliziuni între două autoturisme”, a transmis, marţi seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a menţionat că cinci persoane au necesitat transportul la spital, iar alte două persoane au decedat la faţa locului.  

Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.