Un incendiu puternic a pornit la un garaj din localitatea Urseni de lângă Timişoara, iar flăcările s-au extins rapid la două case. Incendiul a fost urmat de o explozie. Două persoane au suferit arsuri superficiale. În urma incendiului, au ars patru maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”În urma incendiului au ars acoperişul şi anexele de la parterul unei case, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, precum şi patru autoturisme parcate în garaj, iar la cea de-a doua locuinţă, acoperişul pe aproximativ 150 mp şi o anexă care depozita material lemnos (20 mp). Pompierii au evacuat o butelie de acetilenă (explodată), două de GPL şi alte şase de oxigen”, a transmis ISU Timiş.
 
Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul la un cablu electric defect, în garaj.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a pornit la un garaj, luni după-amiază, iar flăcările s-au extins cu repeziciune şi la două case aflate în apropiere, iar ulterior a urmat o explozie.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
Coloana de fum putea fi observată de la kilometri departare.
 
Peste 20 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere au intervenit la faţa locului.
 
Doi oameni au suferit arsuri superficiale. Au fost evaluaţi la faţa locului de către echipajele medicale, dar nu a fost nevoie de transportul acestora la spital.
 
După stingerea incendiului, urmează ca pompierii să stabilească şi cauzele izbucnirii acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.