Două adolescente din două comune ale judeţului Teleorman au fost date dispărute, întrucât familiile lor nu le mai pot contacta. Una dintre fete, în vârstă de 16 ani, a plecat vineri. Cealaltă, care a plecat sâmbătă seară, a fost găsită teafără.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - IPJ Teleorman a transmis, referitor la Adriana Bratu, că fata a fost găsită. Aceasta nu a fost victima niciunei infracţiuni.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
ŞTIREA INIŢIALĂ - Adriana Maria Bratu, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă din comuna Crevenicu sâmbătă seară. Adolescenta are aproximativ 1,67 metri înălţime, aproximativ 84 de kilograme, părul şaten, ochi căprui, faţă rotundă, păr lung, castaniu, având o aluniţă pe partea stângă a gâtului. 
 
La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un maiou de culoare neagră, colanţi negri, scurţi şi încălţată cu papuci înalţi de culoare neagră.
 
A doua tânără dată dispărută a plecat de acasă vineri seară.
 
Ana-Maria Mihoianu, de 16 ani, domiciliată în comuna Vităneşti, are înălţimea de aproximativ 1,55 metri, circa 60 de kilograme, părul şaten, ochi căprui, faţă rotundă.
 
La momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu un tricou de culoare albastră, pantaloni lungi de trening de culoare maro şi încălţată cu adidaşi de culoare albă.
 
Poliţiştii au declanşat procedurile de depistare a celor două fete, acestea fiind date în urmărire la nivel naţional.
 
Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii care pot conduce la depistarea fetelor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.