Trei femei au fost transportate la spital, luni, după ce motocicletele pe care se aflau s-au ciocnit cu un TIR, pe un drum judeţean din Constanţa. Motociclista care a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu TIR-ul a fost rănită grav. Una dintre celelalte motocicliste avea o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din primele verificări a reieşit că o femeie, de 52 de ani, conducând un motociclu pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către oraşul Năvodari, ar fi pătruns pe sensul opus de mers într-o curbă şi ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă (TIR), condus de un bărbat, de 57 de ani, care circula dinspre Năvodari către Corbu. Impactul iniţial a provocat coliziuni în lanţ, implicând alte două motociclete, conduse de 2 femei, de 55 şi 37 de ani, care se deplasau în aceeaşi direcţie, dinspre Corbu către Năvodari”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

În urma accidentului, femeia de 52 de ani a fost rănită grav, celelalte două suferind leziuni corporale uşoare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Din cauza stării grave a femeii de 52 de ani, nu a fost posibilă testarea acesteia cu aparatul etilotest şi cel din dotare pentru depistarea eventualelor indicii cu privire la prezenţa substanţelor psihoactive.

”În cazul conducătoarei de 37 de ani, testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea pentru substanţe psihoactive a fost negativă. Acesteia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195 / 2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, a arătat sursa citată.

Ceilalţi conducători ai vehiculelor implicate au fost testaţi, rezultatele fiind negative pentru prezenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui accident.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, unde trei motociclete au intrat într-un TIR.

Pompierii constănţeni trimis la locul accidentului două echipaje de prim-ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere.

”Trei victime de sex feminin au fost asistate medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital, conştiente, cooperante pentru investigaţii medicale amănunţite”, a precizat ISU Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.