Circulaţia feroviară este oprită temporar miercuri între staţiile Drăgăneşti Olt şi Fărcaşele, pe ruta Roşiorii de Vede - Caracal, după ce un tren de marfă şi unul de călători au intrat pe aceeaşi linie, oprindu-se unul în faţa celuilalt. Trei trenuri de călători sunt oprite în staţii. Incidentul va fi investigat de o echipă a AGIFER. Circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 16:55. Patru trenuri au întârzieri cuprinse între 106 şi 175 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE- În urma incidentului feroviar înregistrat între staţiile Drăgăneşti Olt şi Fărcaşele, următoarele trenuri de călători vor ajunge în staţiile de destinaţie cu întârzieri cuprinse între 106 minute şi 175 de minute:
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
IRN 348 (Arad - Bucureşti Nord) - 175 de minute
IR 1691 (Bucureşti Nord - Timişoara) - 171 de minute
IR 1596 (Craiova - Bucureşti Nord) - 106 minute
R 9016 (Craiova - Roşiori Nord) - 129 de minute.
 
UPDATE - Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA  informează că circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 16:55 între staţiile Drăgăneşti Olt şi Fărcaşele, trenul IRN 348 fiind reînscris în trafic, în condiţii de siguranţă.
 
UPDATE - La această oră, trei trenuri de călători sunt oprite temporar în staţiile adiacente intervalului Drăgăneşti Olt - Fărcaşele:
IR 1691 (Bucureşti Nord - Timişoara) - în Drăgăneşti Olt
IR 1596 (Craiova - Bucureşti Nord) - în Caracal
R 9016 (Craiova - Roşiori Nord) - în Fărcaşele
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Traficul feroviar este oprit temporar la această oră pe intervalul Roşiori Nord - Caracal, din cauza unui incident feroviar înregistrat între staţiile Drăgăneşti Olt - Fărcaşele, pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări. Traficul feroviar este închis temporar între staţiile Drăgăneşti Olt şi Fărcaşele, după ce două trenuri, unul de marfă şi unul de călători, care au fost expediate pe acelaşi fir de circulaţie, s-au oprit unul în faţa celuilalt în condiţii de siguranţă, în baza indicaţiilor de oprire ale semnalelor luminoase”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.
 
Conform sursei citate, trenul privat de marfă a fost expediat din staţia Drăgăneşti Olt pe firul II, iar trenul IRN 348 (Arad - Bucureşti Nord) a fost expediat tot pe firul II, dar din staţia Fărcaşele. Ambele garnituri s-au oprit în zona km CF 146+500, fără risc de coliziune, în baza indicaţiilor de oprire ale semnalelor luminoase.
 
Incidentul va fi investigat de o echipă a AGIFER, autoritate care va stabili cauzele care au condus la producerea acestui incident.
 
”Reprezentanţii SRCF Craiova vor lua toate măsurile necesare pentru restabilirea circulaţiei pe firul II, între staţiile Drăgăneşti Olt şi Fărcaşele, după finalizarea constatărilor preliminare ale echipei AGIFER”, precozează CFR SA.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.