O femeie de 31 de ani care conducea autovehiculul având 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistată sâmbătă noaptea de poliţişti, în urma unei sesizări potrivit căreia vehiculul se deplasa haotic pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Conform G4Media, femeia este Mădălina Pamfile, fostă iubită a lui Radu Mazăre şi o prezenţă constantă în emisiunile şi în publicaţiile de cancan..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 ”La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o  persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Brigada de Poliîie Rutieră a Capitalei.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Conform sursei citate, ”având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”. 
 
În continuare, femeia a fost dusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice. 
 
În cauză, a fost deschis dosar penal în care au loc cercetări in rem pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului,.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.