Un bărbat din Ucraina a fost găsit împuşcat în cap, sâmbătă dimineaţă, într-o locuinţă din judeţul Botoşani. Anchetatorii au găsit lângă el o armă de vânătoare. Surse apropiate anchetei afirmă că victima era venită de câteva zile în ţară şi că ar fi trecut fraudulos graniţa, împreună cu alt ucrainean, cei doi locuind împreună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că, sâmbătă, în jurul orei 8.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna George Enescu,cu privire la faptul ca la locuinţa sa se află un cetăţean ucrainean decedat.
“Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare. În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, au afirmat poliţiştii.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Ei au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.