Un bărbat din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, a aruncat, luni, cu benzină în încăperea în care erau soţia sa şi cei trei copii, după care a dat foc, în urma unui conflict spontan cu femeia. Din primele informaţii reiese că femeia, bărbatul şi unul dintre copii au suferit arsuri. Acolo intervin mai multe echipaje de pompieri, fiind chemate şi două elicoptere SMURD. Femeia a fost transportată la un spital din Târgu Mureş, agresorul fiind internat la Terapie Intensivă, la Bistriţa. Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor calificat în forma violenţei în familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a deschis dosar penal pentru tentativă de omor calificat în forma violenţei în familie, în urma incidentului, a declarat pentru News.ro prim-procurorul Adrian Briciu. Deocamdată, cercetările se desfăşoară in rem. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Bărbatul care a dat foc familiei sale nu a putut fi audiat, el fiind la Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.
 
Soţia acestuia, aflată în stare mai gravă, a fost transferată la un spital din Târgu Mureş. 
 
Unul dintre copii a fost de asemenea rănit, suferind arsuri, dar starea sa nu este la fel de gravă ca starea mamei, conform primelor date din cadrul anchetei. 
 
Incidentul a avut loc luni, pe fondul unui conflict verbal între atacator şi soţia sa. Toţi cei trei copii ai familiei sunt minori. 
 
Încadrarea juridică de tentativă de omor calificat este făcută în contextul în care fapta a avut loc prin cruzime şi a vizat două sau mai multe persoane.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că, luni, în jurul orei 12.00, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Nepos un bărbat şi-ar fi incendiat soţia.
 
”Din primele verificări rezultă că, pe fondul unui conflict spontan (neînţelegeri cu soţia), un bărbat, de 42 de ani, ar fi aruncat cu benzină în interiorul încăperii unde se aflau soţia şi cei 3 copii, după care ar fi dat foc. Soţia, bărbatul şi unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigaţi de către echipajele medicale”, a arătat sursa citată.
 
Acolo a ajuns patrula de la secţia rurală, fiind trimisă şi grupa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.
 
Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, pentru violenţă în familie, raportat la tentativa de omor calificat.
 
Totodată, acolo intervin un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere a incendiilor, două echipaje de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple şi două elicoptere SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.