Un autocar cu 39 de elevi şi 4 cadre didactice a fost implicat, joi, într-un accident rutier la intrarea în Turda. O fată de 15 ani şi o femeie de 60 de ani au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 1 august a.c., în jurul orei 15.00, a fost înregistrat un accident de circulaţie pe DN1 – E81, în afara localităţii Mihai Viteazu, fiind implicate un autoturism şi un autocar. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că, un bărbat, de 28 de ani, care circula cu autotursimul dinspre o stradă secundară, la momentul pătrunderii pe DN1 – E81 ar fi intrat în coliziune cu un autocar, condus pe direcţia Aiud spre Turda, în care se aflau mai mulţi pasageri, respectiv minori însoţiţi de cadre didactice”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE: ”În urma accidentului au fost transportate la spital o minoră de 15 ani şi o femeie de aproximativ 60 de ani, ambele aflate în autoturism”, a anunţat ISU Cluj. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la intrare în municipiul Turda. În accident au fost implicate un autocar şi un autoturism”, anunţă, joi, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, din primele date, în autocar se aflau 39 de elevi şi 4 cadre didactice, însă nicio persoană nu necesită îngrijiri medicale.

”În schimb, o persoană aflată în autoturism este evaluată de către paramedicii SMURD, a mai transmis sursacitată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.