Un bărbat de 52 de ani, muncitor al unei firme de construcţii, a căzut, marţi, într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de termoficare, în Sectorul 6 al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 2 iulie 2024, în jurul orei 15.30, Poliţia Capitalei - Secţia 6, a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că, un bărbat ar fi căzut într-o groapă cu destinaţia în lucrări la o reţea de termoficare. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 52 de ani, angajat al unei firme de construcţii”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată  a precizat că la faţa locului au intervenit pentru salvarea bărbatului şi echipaje din cadrul ISU-BIF, care au procedat la extragerea acestuia, urmând a fi transportat la spital.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.