Un bărbat de 50 de ani, din Timiş, a fost prins în flagrant când vindea droguri în Cluj. În urma unor percheziţii, asupra lui au fost gasite peste 5 kg de substanţe interzise. Acesta a fost reţinut de poliţişti şi apoi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La data de 31 iulie 2024, un bărbat, de 50 de ani, a fost prins în flagrant delict, într-o localitate din judeţul Cluj, în timp ce ar fi comercializat substanţe psihoactive. Astfel, în urma realizării prinderii în flagrant delict, în interiorul autoturismului bărbatului, au fost descoperite 8 pungi din plastic transparent, conţinând aproximativ 5,46 kilograme de substanţe psihoactive (2MMC), cantitatea fiind tranzacţionată în schimbul a 135.000 de lei”, a transmis IPJ Timiş.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ulterior, la locuinţa bărbatului a fost făcută o percheziţie domiciliară, unde au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă.
 
”În urma administrării probatoriului, la data de 31 iulie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea bărbatului de 50 de ani, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, a mai precizat IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.