Un bărbat a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce a tras cu arma într-un parc din Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat, miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de 26 spre 27 august, în jurul orei 22.30, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un parc din municipiul Botoşani, un bărbat ar fi tras, în plan vertical, cu o armă.
”Mai multe echipaje de poliţie au fost direcţionate în zona respectivă, iar în scurt timp a fost identificat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa o armă şi patru cartuşe. Acestea au fost ridicate de poliţişti, iar bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Ulterior, în această dimineaţă, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, prilej cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă, printre care  22 de cartuşe”, au anunţat poliţiştii.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.