Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, în Ungaria, la a aproximativ 1 kulometru distanţă de punctul de trecere a fronterei Cenad, din judeţul Timiş, astfel că trecerea spre ţara vecină a fost blocată. Potrivit site-ului Poliţiei de Frinteră, timpul de aşteptare este de 60 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urmă cu puţin timp, pe teritoriul Ungariei, la aproximativ 1 km distanţă de Punctul de Trecere a Frontierei Cenad - judeţul Timiş, a avut loc un grav accident de circulaţie. Traficul pe comunicaţia de pe teritoriul Ungariei care duce spre Punctul Poliţiei de Frontieră este blocat, pe ambele sensuri.  Prin urmare, rugăm participanţii la traficul internaţional să se îndrepte spre alte puncte de trecere a frontierei cu Ungaria”, a transmis Poliţia de Frontieră.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Informaţii cu privire la situaţia traficului si la punctele de frontiera de la granita cu Ungaria se pot obţine de pe aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră Române, dar şi la linia telefonică de informare a publicului 021.9590, care funcţionează în regim permanent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.