Un bărbat de 39 de ani care a reuşit, de pe bicicletă, să fure mai multe telefoane mobile trecătorilor, pe mai multe străzi din Timişoara, a fost reţinut de poliţişti, în urma investigaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 03.07.2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie, în varsta de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul  Liviu Rebreanu din Timişoara, s-a apropiat de ea un bărbat ce se deplasa pe bicicletă şi i-a sustras din mână telefonul mobil. Persoana vătămată a reuşit să localizeze în timp real telefonul mobil de pe un alt dispozitiv electronic, acest lucru ajutându-i pe poliţiştii Sectei 2 să depisteze în zona cartierului Iosefin un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiş.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Potrivit sursei citate, bărbatul a fost predat poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara, care au continuat cercetările şi au stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 10:00, el a mai sustras un alt telefon mobil de la o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Moşniţa Nouă.
 
”De asemenea, poliţiştii au mai constatat că în data de 2.07.2024, în jurul orei 06:40, bărbatul a mai sustras un alt telefon mobil de la o tânără de 23 de ani, în timp ce aceasta se afla în staţia de autobuz situată la intersecţia arterelor Mareşal Constantin Prezan şi Calea Martirilor din Timişoara”, a precizat IPJ Timiş.
 
În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să identifice şi să depisteze cele 3 persoane care au cumpărat cele trei telefoane mobile de la bărbatul în cauză, fiind ridicate şi restituite persoanelor vătămate.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă fin cadrul IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.