Poliţiştii locali din Timişoara au urmărit în trafic un şofer care nu a oprit la semnalele acestora şi a circulat cu viteză pe o stradă unde au acces doar riveralii. El a accelerat inclusiv pe pista de biciclete, iar maşina avea numere false de înmatriculare. După ce a fost prins, şoferul a fost predat poliţiştilor de la IPJ Timiş, pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în patrulare în cursul zilei de ieri, au observat un autoturism marca Audi, cu număr de înmatriculare din Germania, care se deplasa pe un sector de drum public cu circulaţia interzisă în ambele sensuri, cu excepţia riveranilor, pe Str. Gh. Doja, din Timişoara. Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor locali şi şi-a continuat deplasarea pe străzile din zonă, în viteză, inclusiv pe pistele pentru biciclişti, fără a ţine cont de faptul că punea în pericol ceilalţi participanţi la trafic”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă.
 
Echipajul auto al poliţiştilor locali a urmărit maşina care se deplasa cu viteză excesivă. În scurt timp poliţiştii locali au reuşit blocarea în trafic a autoturismului şi imobilizarea conducătorului auto. 
 
”Bărbatul care se afla la volan a fost ulterior identificat în persoana lui I.D., de 30 de ani, din Timişoara”, a precizat Poliţia Locală Timişoara.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuţele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism. Şoferul a fost predat poliţiştilor de la Biroului Rutier Timişoara din cadrul IPJ Timiş, pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.