Un şofer de 51 de ani a fost rănit, după ce a pătruns cu maşina pe linia de tramvai, intrand în coliziune cu acesta. El a ieşit din parcarea unui hotel din Timişoara, când a avut loc accidentul. Poliţiştii au deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, în încercarea de a părăsi parcarea unei societăţi comerciale de pe Calea Bogdaneştilor, ar fi intrat în coliziune cu un tramvai condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, care circula pe Calea Bogdăneştilor dinspre Bulevardul Cetăţii înspre strada Circumvalaţiunii.

În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 51 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Atât şoferul, cât şi vatmanul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.