O fată în vârstă de 13 ani care se deplasa regulamentar pe trotinetă a fost lovită de o maşină, într-o intersecţie din localitatea Mănăştiur din judeţul Timiş. Imediat după accident, şoferul a fugit de la locul impactului, fiind depistat ulterior de poliţişti. Pe numele lui a fost deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii rutieri din Faget au fost sesizaţi marţi cu privire la faptul că în localitatea Mănăştiur a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. Din verificările efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe DJ609 B în localitatea Mănăştiur, iar la intersecţie cu un drum local din aceeaşi localitate, ar fi surprins şi accidentat o minoră, în vârstă de 13 ani, care se deplasa regulamentar pe trotinetă”, a transmis IPJ Timiş. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Potrivit sursei citate, bărbatul a părăsit locul accidentului, ulterior fiind depistat de poliţişti. 
 
Fata a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 
 
În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.