Pompierii s-au mobilizat, duminică seara, pentru a salva viaţa unui tânăr care a fost la scăldat în râul Bârzava, în apropiere de localitatea Sângeorge, judeţul Timiş, alături de alţi trei prieteni. Cei trei intraseră în apă şi când au ieşit nu şi-au mai găsit prietenul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 09.06.2024, în jurul orei 17:30, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane posibil înecate în râul Bârzava, în localitatea Sângeorge. Au fost alertate Detaşamentele 1 şi 2 Timişoara, Secţia de Pompieri Deta şi Staţia Buziaş, iar la locul evenimentului sunt mobilizaţi 15 pompieri cu cinci bărci, un echipaj SMURD şi două baloane de iluminat”, a transmis ISU Timiş.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În total, patru bărbaţi s-au dus la scăldat în râul Bârzava. Unul dintre ei ar fi rămas pe mal şi nu a mai fost găsit de ceilalţi trei care au intrat în apă.
 
În sprijin urmează să se deplaseze la locul evenimentului patru scafandri din cadrul ISU Caraş-Severin şi ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.