Doi băieţi, de 16 şi 17 ani, au fost răniţi, joi seară, fiind transportaţi de urgenţă la spital, cu elicopterul SMURD, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier în timp ce se aflau pe o motocicletă care nu era înmatriculată. Poliţiştii au deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 19:41, un băiat în vârstă de 16 ani, a condus o motocicletă pe Aleea Ştrandului Olimpic din Variaş, iar la un moment dat ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară pe trecerea pentru pietoni şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care era angajat în efectuarea unui viraj la stânga. În urma impactului, minorul şi pasagerul de pe motocicleta, un tânăr, in vârstă de 17 ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital”, a transmis IPJ Timiş.

La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD de la Caraş-Severin, pentru a prelua victimele, potrivit ISU Timiş

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În urma verificărilor făcute de poliţişti în bazele de date, aceştia au constatat că motocicleta este neînmatriculată, iar minorul care o conducea nu deţine permis de conducere.

”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai precizat IPJ Timiş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.