Un elev al şcolii din comuna Călineşti, judeţul Teleorman, a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu o poartă metalică. Primele verificări ale Poliţiei arată că băiatul se afla pe şina unei porţi culisante, iar la un moment dat un coleg a încercat să deschidă poarta şi l-a lovit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc la şcoala generală din comuna Călineşti. În urma unui apel la 112, poliţiştii au intervenit pentru a verifica ce anume s-a întâmplat. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Din cercetările preliminare a rezultat faptul că elevul, minor în vârstă de 11 ani, din comuna Călineşti, se afla în pauza dintre orele de curs şi era aşezat pe şina porţii de acces auto a instituţiei de învăţământ, moment în care, din neatenţie, ar fi fost lovit cu poarta de către un coleg (de 11 ani) care se juca, încercând să o deschidă”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Teleorman.
 
Copilul rănit a fost dus la spital.
 
Poliţia continuă cercetările cu privire la acest eveniment, fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.