Un bărbat de 33 de ani din judeţul Teleorman a fost reţinut, duminică, după ce a condus băut şi a intrat cu maşina într-un gard, în comuna Ciolăneşti. În urma accidentului, doi copii, unul de un an şi celălalt de zece ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti, la locuinţa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii din municipiul Roşiori de Vede au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ciolăneşti, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Astfel, duminică dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 că în comuna Ciolăneşti s-a produs un accident rutier cu victime.
 
”Din cauze şi în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, în timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ciolăneşti, conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat in coliziune cu un gard. Ulterior, şoferul ar fi părăsit locul accidentului, acesta fiind găsit la domiciliul său”, a arătat sursa citată.
 
În urma accidentului, au fost răniţi doi copii, unul de un an şi celălalt de zece ani, ei  fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, şoferul fiind transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. 
 
În urma administrării probatoriului, faţă de bărbatul cercetat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
 
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.