Un tânăr de 20 de ani a fost înregistrat în judeţul Timiş, circulând cu 151 de kilometri la oră. El obţinuse permisul de conducere în urmă cu mai puţin de o lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţiştii oraşului Deta au oprit un autoturism pe DN 59, condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care circula dinspre localitatea Jebel înspre Voiteg.

”Acesta a fost înregistrat de aparatul radar, cu viteza de 151 km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 100 km/h (+71 km/h), având obligaţia ca şi conducător cu mai puţin de un an de practică, de a circula cu o viteză mai mică cu 20 km/h decât viteza maximă admisă”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare totală de 3.960 lei, fiind dispusă şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.