La Punctele de Trecere a Frontierei Giurgiu, Albiţa şi Nădlac II a avut loc acţiunea ”Bariera” în cadrul căreia sute de mijloace de transport în comun au fost verificate. Au fost folosiţi inclusiv câini în cadrul controalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Azi, în intervalul orar 8-12, în punctele de trecere ale frontierei Giurgiu, Albiţa şi Nadlac II s-a derulat acţiunea Bariera. În cadrul activităţii au fost verificate sute de mijloace de transport (turisme, autocare şi camioane), fiind folosite inclusiv patrule canine”, a transmis Poliţia de Frontiră, într-un comunicat de presă, de sâmbătă.

Potrivit sursei citate, în PTF Giurgiu poliţiştii de frontieră au depistat în mai multe autocare ce veneau din Turcia bunuri contrafăcute. În total au fost confiscate 1.316 articole vestimentare, încălţăminte şi parfumuri, în valoare de peste 162.000 lei, iar patru cetăţeni, doi români, un turc şi un moldovean, sunt cercetaţi pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Poliţiştii de frontieră de la nivelul întregii ţări urmează să desfăşoare astfel de acţiuni în perioada următoare pentru combaterea infracţionalităţii transfrontaliere şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea”, se mai arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.