O maşină de poliţie a fost implicată, luni, într-un accident rutier în judeţul Suceava, şoferul vehiculului care a intrat în autospecială fiind rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”O autospecială de poliţie (inscripţionata) a fost implicată intr-un eveniment rutier pe raza comunei Şcheia, jud. Suceava. Din primele verificări s-a constatat ca o agenta de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Coşna  a condus autospeciala fără semnale acustice sau luminoase, întorcându-se de la o misiune desfăşurată pe raza judeţului Botoşani, în autospecială aflându-se alte două persoane, care au fost supuse unor proceduri judiciare intr-o cauză penală”, a transmis, luni, IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că agenta de poliţie a intrat în depăşirea regulamentară a unui autoturism care circula în faţa sa, însă şoferul acestuia, fără să se asigure, a iniţiat brusc un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În urma evenimentului au rezultat rănirea uşoară a şoferului celuilalt vehicul. De asemenea, au fost evaluaţi de către echipaj medical şi agenta de poliţie şi cei doi pasageri din autospecială, aceştia refuzând transportul la unitate medicală, leziunile fiind superficiale.

Atât agenta de poliţie cât şi celalalt şofer au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a mai transmis sursa citată.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.