Un microbuz în care se aflau şoferul şi 8 pasageri a luat foc, duminică, pe Autostrada A1, în judeţul Sibiu, oamenii reuşind să iasă în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari sibieni au intervenit de urgenţă pe A1 km 276 sensul de mers Sebeş - Sibiu pentru stingerea unui incendiu de autovehicul. La faţa locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD”, a transmis, duminică, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că pompierii au constatat că este vorba de un microbuz de transport persoane care ardea generalizat.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Acesta tracta o platformă cu un autoturism, platformă care a fost decuplată, aceasta nefiind afectată de incendiu.

”În microbuz se aflau 8 pasageri şi şoferul, care s-au autoevacuat, neavând nevoie de îngrijiri medicale. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit de la compartimentul motor şi a afectat în totalitate microbuzul”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.