Un tânăr de 20 de ani a fost rănit după ce, vineri noapte, a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, iar apoi vehiculul s-a răsturnat, accidentul producându-se în localitatea Oraşu, din judeţul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, în jurul orei 02.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină  în localitatea Oraşu Nou la un  eveniment rutier în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat.  La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş, cu două autospeciale şi un echipaj de prim ajutor”, conform ISU.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ajunşi la locul indicat, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea plafonului si l-au scos din vehicul pe şoferul acestuia, care era încarcerat. 
 
”Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor. Victima, un bărbat de  aproximativ 20 ani, a fost preluat, conştient şi cooperant, de către echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Negreşti-Oaş”, precizează reprezentanţii ISU Satu Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.