Un grav accident rutier s-a produs, vineri după-amiază, pe drumul judeţean care face legătura între localităţile Călineşti-Oaş şi Păşunea Mare din judeţul Satu Mare. Un şofer a murit, după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 16.00, pe Drumul Judeţean 197, între localităţile Călineşti-Oaş şi Păşunea Mare.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 71 de ani, din Gherţa Mică, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 32 de ani, din Călineşti-Oaş”, anunţă Poliţia judeţeană Satu Mare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Şoferul de 71 de ani a fost găsit în stop cardio -respirator. Cadrele medicale i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Şoferiţa implicată în accident a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma producerii accidentului a fost deschis doar penal în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.