Patru femei şi doi bărbaţi au fost răniţi marţi, după ce microbuzul care îi aducea în ţară din Austria s-a răsturnat la marginea şoselei la intrarea în oraşul Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut loc marţi seara la intrarea în oraşul Sânnicolau Mare, dinspre Cenad.

”Un microbuz, în care se aflau 8 persoane care se întorceau din Austria, s-a răsturnat. În urma impactului au rezultat 6 victime (4 femei şi 2 bărbaţi), care au fost preluate de ambulanţele SAJ şi SMURD şi transportate la spital”, anunţă ISU Banat.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, un ofiţer şi 9 subofiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Sânnicolau Mare şi 3 ambulanţe SAJ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.