Salvamontiştii din Gorj au intervenit, vineri, pentru a acorda primul ajutor unei persoane rănite grav după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, la Rânca. Victima era în stop cardiac, iar manevrele de resuscitare, iniţiate de salvamontişti şi continuate împreună cu un echipaj de la Ambulanţă, nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, salvamontiştii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane grav accidentate în urma răsturnării cu ATV-ul în zona Rânca din Masivul Parâng.

”Aflaţi foarte aproape de locul evenimentului, salvamontiştii au intervenit imediat, începând manevrele de resuscitare, victima fiind în stop cardiac. După sosirea ambulanţei, salvamontiştii au continuat manevrele de resuscitare, în paralel cu procedurile medicale iniţiate de echipajul ambulanţei, dar afecţiunile victimei erau prea grave, incompatibile cu viaţa, după 1h şi 20 de minute de resuscitare fiind declarat decesul”, a precizat sursa citată.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.