Două persoane au căzut, miercuri, într-un bazin tehnologic din Valea Pomilor, judeţul Sălaj, fiind chemaţi pompierii. Ambele victime au fost extrase, dar una nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii sălăjeni au fost solicitaţi în cursul prânzului să intervină pentru salvarea a două persoane căzute într-un bazin tehnologic amenajat în localitatea Valea Pomilor. Cele două persoane au fost extrase urgent de pompieri”, anunţă, miercuri, SIU Sălaj.

Sursa citată a precizat că o victimă era conştientă şi a fost transportată la UPU SMURD Zalău, iar cea de-a doua victima era inconştientă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată. La locul evenimentului a fost identificata încă o persoană implicată în eveniment care acuza stare de rău. Aceasta a fost de asemenea transportată la spital”, a mai transmis sursa citată.

Sursa citată a precizat că la eveniment au participat forte şi mijloace din cadrul Detasamentului de pompieri Zalău, Serviciul de ambulanta judetean, un elicopter SMURD, şi echipaje de politie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.