Peste 200 de poliţişti, dar şi alte forţe de ordine fac, miercuri, 17 percheziţii în Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la persoane suspectate de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept, lovirea sau alte violenţe, ameninţarea, distrugerea şi violarea de domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Razie de amploare la Bărbuleşti – Toate cele 14 persoane vizate au fost depistate / S-au găsit arme şi susbstanţe interzise / Un elicopter survolează localitatea – VIDEO

”În această dimineaţă, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică şi Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, pun în executare 17 mandate de percheziţie domiciliară, în 17 locaţii, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa”, anunţă, miercuri, Poliţia Română.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Sursa citară a precizat că acţiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliţiei Muncipiui Urziceni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

”În cauză, se efectuează cercetări faţă de 14 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept, lovirea sau alte violenţe, ameninţarea, distrugerea şi violarea de domiciliu. Această acţiune este derulată pe baza unor date şi informaţii obţinute de IPJ Ialomiţa, cu privire la escaladarea unui potenţial conflict, între două familii din Bărbuleşti”, a transmis sursa citată.

Potrivit Poliţiei, operaţiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, echipelor canine, Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale IGPR şi efectivelor din cadrul Servciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.

Totodată, la activităţile din Ialomiţa, operaţiunea beneficiază de suport din partea IGAV din cadrul MAI.

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare, fotografiere şi audiere, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.