Poliţiştii din Sectoarele 3 şi 4, în colaborare cu Agenţia Naţională Antidrog, DGASPC, Serviciul de Ambulanţă şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut o razie timp de patru ore în noaptea de joi spre vineri. Au fost date amenzi de paroape 3.000 de lei, şapte copii au fost ajutaţi, iar alte două persoane au fost duse la spital, deoarece necesitau îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În intervalul 23.00 - 03.00, poliţiştii Secţiilor 10 -13 Poliţie, precum şi ai Secţiilor 14 şi 16 Poliţie au deşfăşurat activităţi, în proximitatea mai multor străzi din zona centrală a Capitalei, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică. Astfel, în perioada precizată, în urma acţiunilor întreprinse, au fost legimitate 88 de persoane, 24 fiind conduse la sediul subunităţii”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei.
 
Evenimente

14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
20 noiembrie - Eveniment News.ro - Orașul meu - Acasă și la birou
28 noiembrie - Profit Financial.Forum
Poliţiştii au dat trei amenzi, în valoare de 2.800  de lei şi a fost constatată o infracţiune privind traficul şi consumul ilicit de droguri.
 
Trei persoane au primit sprijin, fiind conduse la sediul Poliţiei Transporturi pentru relocarea pe raza de domiciliu.
 
De asemenea, a fost depistată o persoană care figura ca fiind urmărită. Poliţiştii au depistatşi  trei minori care necesitau sprijin, aceştia fiind preluaţi de cadre ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, iar patru minori depistaţi au fost încredinţaţi familiei.
 
Totodată, două persoane au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.
 
”In cadrul acţiunii, specialiştii Agentiei Nationale Antidrog au consiliat tinerii cu privire la reducerea consecinţelor negative, asociate consumului de alcool şi substanţe psihoactive, au transmis informaţii privind apariţia unor noi substanţe, care pot fi etichetate sub alte denumiri sau în amestecuri, existând posibilitatea ca, persoanele care le utilizează, să nu ştie ce consumă. De asemenea, tinerii au fost încurajaţi să ceară ajutor de specialitate, în caz de urgenţă. Interacţiunile cu părintii şi adolescenţii identificaţi s-au desfăşurat în prezenţa reprezentanţilor Direcţiilor Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din cadrul celor şase primării de sector şi a municipiului Bucureşti, reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Părinţilor şi Avocatul Copiilor”, se mai arată în comunicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.