Un poliţist local din Timişoara a fost lovit de un bărbat, după ce acesta din urmă a fost legitimat deoarece a fost observat de poliţiştii locali când distrugea burlanele unei clădiri. În ajutorul poliţistului au intervenit mai mulţi tineri, care l-au imobilizat pe bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.30, în zona Alba Iulia – Libertăţii, au depistat un bărbat care distrugea burlanele unei clădiri, rupându-le şi aruncându-le pe jos, punând în pericol ceilalţi cetăţeni aflaţi în număr mare la acea oră în zona pietonală. Când poliţiştii locali au încercat să îl legitimeze, cel în cauză a devenit extrem de agresiv, a sărit asupra lor, lovindu-l cu pumnul pe unul dintre aceştia. Cu sprijinul trecătorilor, bărbatul a fost imobilizat, fiind încătuşat şi transportat la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Este vorba despre un bărbat pe nume B.I.N., de 45 de ani, din Timişoara”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.
 
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara nu l-au reţinut pe agresor.
 
”Din păcate, însă, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara căruia bărbatul a fost prezentat ulterior de poliţiştii de la Secţia 1 nu a dispus reţinerea acestuia, deşi toate datele indicau evident săvârşirea infracţiunii de ultraj şi gradul ridicat de violenţă manifestată”, a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.