O pisică din preajma unui bloc de locuinţe din Reşiţa, hrănită ocazional de locatari, a fost schingiuită de trei tineri, pe motiv că i-a zgâriat. Imaginile au apărut pe reţelele de socializare, iar poliţiştii s-au sesizat şi fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

”În urma vizualizării unor imagini postate în mediul online în care apar 3 tineri care maltratează o pisică, poliţişti de la Biroul pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu privind săvârşiriea infracţiunii de schingiuirea animalelor”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au stabilit că animalul a fost chinuit de trei tineri.

”Din verificările efectuate s-a stabilit că cei 3 tineri, din Reşiţa, ar fi lovit şi schingiuit o pisică găsită în scara unui bloc, care era hrănită ocazional de locatari, pentru a se răzbuna pe animal pentru ca i-a zgâriat în momentul în care s-au jucat cu el”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Imaginile arată cum unul dintre tineri o loveşte în mod repetat, în timp ce pisica este ţinută de un altul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.