Mai multe fragmente de oase, care par a fi ale unui om, au fost descoperite, sâmbătă, pe un drum forestier, aproape de pârâul Dârjov, în judeţul Olt. Alături de bucăţile de os au fost găsite haine şi un recipient din plastic. Poliţia anunţă că face verificări pentru a stabili identitatea persoanei, oasele fiind trimise la Institutul de Medicină Legală pentru realizarea unei expertize genetice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Descoperirea a fost făcută, sâmbătă după-amiază, pe un drum forestier, în extravilanul comunei Brebeni din judeţul Olt. Locul în care oasele au fost descoperite este situat în apropierea pârâului Dârjov. Persoana care a făcut macabra descoperire a sunat la 112.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Coteana şi o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Din primele verificări, poliţiştii au descoperit 9 fragmente osoase, ce par a fi de provenienţă umană, mai multe articole vestimentare şi un recipient din plastic”, transmit oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
 
Fragmentele osoase şi obiectele descoperite au fost ridicate şi sigilate. Oasele vor fi trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize genetice.
 
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii identităţii persoanei ale cărei resturi au fost găsite, dar şi a împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.