Un bărbat din judeţul Olt a fost arestat preventiv după ce şi-a ameninţat cu moartea soţia, iar apoi a revenit în locuinţă şi a agresat-o pe femeie, încălcând ordinul de protecţie care fusese emis de poliţişti. De asemenea, bărbatul a dat foc locuinţei, focul fiind stins de pompieri fără a se înregistra persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat, marţi, că un bărbat a fost reţinut pentru ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu şi distrugere. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În fapt, la data de 12 septembrie, în jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în ce timp ce se afla la domiciliul său, a avut o stare conflictuală cu soţia sa. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii, bărbatul de 47 de ani ar fi ameninţat-o cu moartea pe soţia sa, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se aflau la locuinţa comună”, au afirmat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ameninţare, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru cinci zile.
 
A doua zi, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către femeia de 48 de ani că soţul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu. 
 
”În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 47 de ani s-ar fi deplasat pe strada Banului, unde ar fi agresat-o fizic pe soţia sa şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie provizoriu”, au transmis poliţiştii. 
 
Ei au deschis un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. 
 
După câteva ore poliţiştii au fost sesizaţi că într-o locuinţă din Slatina a izbucnit un incendiu, focul fiind stins de echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt care au stins incendiul.
 
”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 47 de ani ar fi incendiat un bun din locuinţă, iar focul s-a extins asupra întregului imobil. În urma evenimentului nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale”, au afirmat reprezentanţii IPJ Olt.
 
După această faptă, bărbatul este cercetat şi pentru distrugere. 
 
El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi prezentat Judecătoriei Slatina care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.